Hvordan Man ønsker Et Godt Nytår Til En Klient

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man ønsker Et Godt Nytår Til En Klient
Hvordan Man ønsker Et Godt Nytår Til En Klient

Video: Hvordan Man ønsker Et Godt Nytår Til En Klient

Video: Hvordan Man ønsker Et Godt Nytår Til En Klient
Video: Sørg for at forberede DETTE til såsæsonen 2022 2024, April
Anonim

Godt nytår til klienten er en ansvarlig forretning. Faktisk, ud over hvad du har brug for at sige eller skrive, der faktisk lykønsker din partner med ferien, skal du også sørge for, at gaven konstant minder dig om din virksomhed. Men hvis du tænker over det, kan du finde en interessant og original måde at lykønske denne magiske ferie på.

Sådan ønsker jeg et godt nytår til en klient
Sådan ønsker jeg et godt nytår til en klient

Er det nødvendigt

computer, internetadgang, telefon, midler til køb af gaver

Instruktioner

Trin 1

Brug små men nyttige ting. De mest populære er notesbøger, kuglepenne, kalendere og mapper med et firmalogo. T-shirts og krus er mindre almindelige. Denne metode er den mest succesrige for forlag og trykkerier såvel som for virksomheder, der beskæftiger sig med produktion af souvenirs. Men selvom din organisation ikke hører til ovenstående, har du sandsynligvis entreprenører på dette område, der som nytårsgave kan give dig en lille rabat. Disse souvenirs skal præsenteres for hver partner, som du har arbejdet mere eller mindre ofte med hele året rundt.

Trin 2

E-mail til kundens repræsentant. Et særpræg ved denne lykønskning er fraværet af udgifter. Skriv et brev, hvor du takker for dit samarbejde, ønsker alt det bedste i det kommende år og send et billede med et billede. Det anbefales at vælge et postkort eller bare en smuk baggrund, hvor du også kan indsætte lykønskningsteksten. Og glem ikke at tilføje dit firmalogo. Du kan endda lykønske de kunder, der kun har foretaget en ordre i det forløbne år eller har været potentiale. En sådan opmærksomhed vil være behagelig for dem. Og måske underskriver du næste år en samarbejdsaftale næste år.

Trin 3

Tillykke dine kunder personligt i julemanden og snejomfruens kostume. Denne metode kan udføres, hvis partneren er i samme by. Det er ret tidskrævende, men kunderne vil helt sikkert sætte pris på denne form for lykønskning. Denne metode kan bruges til loyale partnere, som du har udviklet et venligt forhold til.

Trin 4

Kontakt et reklamebureau. Det er denne organisation, der hjælper dig med at komme med og implementere en virkelig ikke-standardtillykke. Sådanne agenturer har altid et par kreative ideer på lager, som de kan tilbyde dig. Det kan endda være en hel teatralsk tillykke med konkurrencer og præmier. Det eneste punkt er, at det tilrådes at advare klienten om en sådan lykønskning på forhånd, så han ikke planlægger et møde eller forlader et møde på dette tidspunkt.

Trin 5

Inviter klienten til en virksomhedsaften. Du kan leje en cafe eller restaurant, hvor du skal invitere dine mest elskede kunder, holde et underholdningsprogram for dem og sørge for at give hver inviterede en lille gave med mærkesymboler.

Anbefalede: