Sådan Slettes En Post Fra Arbejdsbogen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Post Fra Arbejdsbogen
Sådan Slettes En Post Fra Arbejdsbogen

Video: Sådan Slettes En Post Fra Arbejdsbogen

Video: Sådan Slettes En Post Fra Arbejdsbogen
Video: Excel VBA - Delete Workbook 2024, April
Anonim

Arbejdsforhold i Den Russiske Føderation er reguleret af arbejdskodeksen og en række andre regler. Ud over ansættelseskontrakten er et andet vigtigt dokument arbejdsbogen. Siden 2006 er alle arbejdsgivere, herunder private iværksættere, forpligtet til at gennemføre det. Det vigtigste i denne forretning er ikke at lave fejl. Hvad skal man gøre, hvis der begås en fejl?

Sådan slettes en post fra arbejdsbogen
Sådan slettes en post fra arbejdsbogen

Instruktioner

Trin 1

Du kan ikke slette poster ved at slette eller male. Hvis der foretages en forkert eller fejlagtig indtastning i bogen, er det nødvendigt at foretage rettelser.

Trin 2

Hvis der begås en fejl på den første side, skal den gamle post overstreges, og nye data skal indtastes ved siden af den. Dette gælder for efternavn, fornavn, patronym, fødselsdato og andre kolonner. Derefter noteres på indersiden af omslaget, at rettelserne blev foretaget samt på baggrund af hvilket dokument de blev foretaget. For eksempel: "Ivanovs efternavn blev ændret til Petrovs efternavn på grundlag af et vielsesattest (serie og nummer, udstedelsesdato, udstedelsessted)." Denne optegnelse er certificeret af det officielle segl eller forseglingen fra den strukturelle enhed, der er involveret i personalearbejde, samt underskriften fra en specialist i personaletjenesten.

Trin 3

I tilfælde af at der begås en fejl i afsnittene "Oplysninger om arbejde" og "Oplysninger om priser", skal du: 1. Indtast et serienummer i kolonne "1" under alle poster.

2. Indtast datoen for indtastningen i kolonne "2".

3. I kolonne "3" skal du indtaste dataene om, at posten under et bestemt nummer (du kan også angive teksten indeholdt i den) er ugyldig. Henvis til dokumentet på grundlag af hvilket denne post blev foretaget. Skriv ned, hvordan optagelsen skal lyde korrekt. Hvis indtastningen blev foretaget ved en fejl, skal kun ugyldiggørelse citeres.

4. Indtast nummeret på ordren og dens dato i kolonne "4". Hvis der begås en fejl i organisationens navn, skal du i kolonne "3" indtaste en registrering, hvor navnet på organisationens "navn" betragtes som forkert. Du skal læse "title_1" korrekt. I dette tilfælde henvises der ikke til ordren.

Trin 4

Alle poster i arbejdsbogen skal certificeres af organisationens officielle segl eller strukturel enhedens forsegling, hvis opgaver omfatter udfyldning af arbejdsbøger.

Trin 5

Derudover kan en arbejdsbog, der er udgivet fejlagtigt (forudsat at der ikke er nogen information om det forrige arbejdssted), destrueres i en speciel makuleringsmaskine - en papirmaskine.

Anbefalede: