Hvordan Man Laver En Etiket

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Etiket
Hvordan Man Laver En Etiket

Video: Hvordan Man Laver En Etiket

Video: Hvordan Man Laver En Etiket
Video: ✈️🏆. Hvordan man laver verdensrekord papirflyet til den længste flyvetid, designet af TAKUO TODA. ✈️ 2024, Kan
Anonim

En etiket er et mærke, der markerer et produkt eller produkt. Det kan være enkelt, der kun består af inskriptioner og en kompleks grafisk komposition. For mange ser det ud til, at en etiket til et produkt kun kan oprettes ved hjælp af en typografisk metode, men dette er ikke tilfældet. Selv funktionerne i Microsoft Word-teksteditoren, som er installeret på næsten enhver personlig computer, giver dig mulighed for at lave en etiket.

Hvordan man laver en etiket
Hvordan man laver en etiket

Instruktioner

Trin 1

Etiketten starter med en skitse. Tag et blankt papir og tænk over, hvilken skrift der skal placeres på etiketten, og hvilken tegning eller fotografi der kan placeres på den som baggrund. Opdel den i flere zoner, som indeholder en titel, forklarende etiketter, specifikationer eller andet output. Zoner kan begrænses af rammer eller slet ikke. Etiketter kan også adskilles visuelt med vandrette linjer.

Trin 2

I hovedmenuen "Vis" på det øverste panel skal du forbinde værktøjslinjen "Tegning", den vises på det nederste panel af teksteditoren. Når du klikker på en vilkårlig knap på dette panel, vises et valgt område med påskriften "Opret et billede". Højreklik på den, og juster dens form og størrelse. Området inden i rammen vil være din etiket.

Trin 3

På tegnepanelet kan du vælge og tilføje dekorative bogstaver i WordArt-stil, clipart og billeder til din etiket. På samme tid kan du i billedets egenskaber markere det som et substrat, som giver dig mulighed for at ændre kontrasten, lysstyrken og gøre det gennemsigtigt uden at forstyrre læsningen af indskrifterne på det.

Anbefalede: