Hvad Du Har Brug For For At Få Et Fødselsattest

Hvad Du Har Brug For For At Få Et Fødselsattest
Hvad Du Har Brug For For At Få Et Fødselsattest

Video: Hvad Du Har Brug For For At Få Et Fødselsattest

Video: Hvad Du Har Brug For For At Få Et Fødselsattest
Video: What Documents Are Required For A Birth Certificate Replacement? 2024, April
Anonim

En lille mand fra de allerførste dage af sit liv, som voksne, har brug for dokumenter. Hvordan udsteder man et fødselsattest til et barn, hvor skal man hen og hvad er der brug for til dette?

Hvad du har brug for for at få et fødselsattest
Hvad du har brug for for at få et fødselsattest

Registrering af fødslen finder sted på registret i dit område. For at udføre proceduren skal du indsende følgende dokumenter:

- fødselsattest fra hospitalet

- pas til barnets far og mor

- ægteskabsattest (hvis nogen).

En far og mor, der er lovligt gift med hinanden, registreres af forældrene i barnets fødselsattest. Til dette er erklæringen fra en af dem tilstrækkelig. Oplysninger om barnets mor registreres i handlingen på grundlag af et certifikat fra barselshospitalet, lignende oplysninger om faren - fra forældrenes ægteskabsattest.

Hvis forældrene ikke er gift, er deres fysiske tilstedeværelse nødvendig. I dette tilfælde registreres oplysninger om faderen fra registreringen af handlingen med at etablere faderskab eller på anmodning af barnets mor, hvis faderskabet ikke er etableret. Også på moderens anmodning kan disse oplysninger slet ikke indtastes.

Når han registrerer et barns fødsel, får han et efternavn med navnet på sine forældre. Barnets navn registreres efter forældrenes beslutning.

Fristen for at indgive en ansøgning om et barns fødselsattest er fastsat i lovgivningen i Den Russiske Føderation senest en måned fra datoen for hans fødsel. På trods af dette foreskriver loven registrering af et barn før dets flertal, forudsat at der foreligger et dokument med den etablerede form (lægeerklæring om fødsel).

Hvis lægeerklæringen går tabt, før barnet fylder et år, udstedes der en ny på grundlag af ansøgningen, der er mærket "duplikat", og fødslen registreres efter anmodning fra forældrene i registret. I mangel af et sådant certifikat foretages registrering af et barns fødsel, når det når et år eller mere, i forbindelse med domstolens myndigheders afgørelse om at fastslå fødselsfakta.

Co for et barn, som er gyldigt i seks måneder. Hvis du registrerer et barn, før han fylder seks måneder, vil du garanteres at modtage børnetilskud i fremtiden.

Anbefalede: