Sådan Udarbejdes En Kontrakt For En Grund

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udarbejdes En Kontrakt For En Grund
Sådan Udarbejdes En Kontrakt For En Grund

Video: Sådan Udarbejdes En Kontrakt For En Grund

Video: Sådan Udarbejdes En Kontrakt For En Grund
Video: SE HVORDAN VI INDKØBER OG KONTROLLERE EN TYSK BIL TIL LEASING I DANMARK 2024, Kan
Anonim

Inden du udarbejder en kontrakt for en grund, skal du bestemme, hvilken type transaktion du tegner: Accepter grunden som en gave, lej den eller køb den. Den mest populære form er salgskontrakten. Dette er et tosidet dokument underskrevet af køber og sælger.

Sådan udarbejdes en kontrakt for en grund
Sådan udarbejdes en kontrakt for en grund

Instruktioner

Trin 1

Bemærk, at du kun kan sælge eller købe et stykke jord, der er registreret i Rosreestr, har et matrikelnummer og et pas. Før eller under registrering tildeles et sådant sted en unik adresse. I tilfælde af at webstedet ikke er sat på matrikelregistrering, skal du udføre arbejdet med dets landmåling, hvor koordinaterne for knudepunkterne for de vendepunkter, der udgør dets grænser, bestemmes.

Trin 2

Landtiteldokumenter er et bilag til aftalen. Et sådant dokument betragtes som en statshandling om ejendomsretten. Dokumenter, der bekræfter denne ret, og som blev udstedt, inden den nye registreringslov blev vedtaget i 1997, betragtes også som gyldige.

Trin 3

Bemærk, at genstanden for kontrakten - grunden - er beskrevet detaljeret og utvetydigt i dens tekst. Sørg for at angive adressen på webstedet, dets matrikelnummer, område, landkategori, det ligger på, samt dets formål. For sælgeren og køberen er det nødvendigt ikke kun at angive efternavnet, fornavnet og patronymicen, men også alle pasdata. Hvis sælgeren eller køberen er en juridisk enhed, skal du angive dens fulde navn, TIN, juridiske adresse, nummeret på certifikatet for statsregistrering i Unified State Register of Legal Entities samt oplysninger om retsevne.

Trin 4

Loven kræver ikke obligatorisk certificering af købs- og salgstransaktionen med en notar, derfor kan kontrakten indgås i en enkel form og kun underskrives af sælgeren og køberen. Men handlen vil først blive betragtet som afsluttet, efter at den er registreret hos Rosreest, og køberen modtager et dokument, der bekræfter sit ejerskab af webstedet - en statslig handling. For at være på den sikre side skal du gennemføre kontrakten i nærværelse af en notar, som også kontrollerer rigtigheden af dens udførelse.

Anbefalede: