Sådan Får Du Usbekisk Statsborgerskab

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Usbekisk Statsborgerskab
Sådan Får Du Usbekisk Statsborgerskab

Video: Sådan Får Du Usbekisk Statsborgerskab

Video: Sådan Får Du Usbekisk Statsborgerskab
Video: Anita Petersen fratages statsborgerskab efter 29 år pga. fejl hos indfødsretkontoret 2024, Kan
Anonim

Hvis du beslutter dig for at blive statsborger i Republikken Usbekistan, kan du først gøre dette, når du har afvist statsborgerskabet i dit land. Og du kan kun få en ny på denne republiks område.

Sådan får du usbekisk statsborgerskab
Sådan får du usbekisk statsborgerskab

Instruktioner

Trin 1

Hvis du er statsborger i Den Russiske Føderation, skal du kontakte FMS på dit opholdssted med en ansøgning om afvisning af statsborgerskab. Du bliver bedt om at fremlægge identitetsdokumenter, certifikater fra skattetjenesten om manglende restancer samt fra en pasofficer, der er ved afregistrering.

Trin 2

Du bliver bedt om at indsende de samme dokumenter i Usbekistan. Forbered og bevis for din autoritet til at få et nyt statsborgerskab. I dette tilfælde vil dens modtagelse blive formaliseret på en forenklet måde uden at bo under en opholdstilladelse på Republikken Usbekistans område i 5 år. Denne ret har: - personer, der er født på Republikken Usbekistans område; - personer, hvis forældre såvel som bedsteforældre er statsborgere i Republikken Usbekistan eller er født på denne stats territorium - børn under 14 år som blev født uden for Republikken Usbekistans område, men som mindst havde en fra en forælder, der er statsborger i dette land.

Trin 3

Hvis du er berettiget til en forenklet erhvervelse af statsborgerskab, skal du have et politiattest (inklusive i henhold til lovgivningen i Republikken Usbekistan) samt dokumenter, der bekræfter lovligheden af livsforsyningskilder.

Trin 4

Hvis du er gift med en statsborger i Usbekistan, kan du kun få statsborgerskab fem år efter, at du har boet permanent i dette land. Forbered en vielsesattest. I dette og andre tilfælde, der ikke har noget at gøre med at opnå statsborgerskab på grundlag af direkte forhold eller førstefødselsret, skal du ikke kun indsamle dokumenter, der bekræfter lovligheden af eksistenskilder, men også registreringsbeviser.

Trin 5

Hvis du har særlige tjenester i denne stat, kan du søge præsidenten for Republikken Usbekistan med en ansøgning om statsborgerskab. Indtil nu har deltagere i anden verdenskrig, der bor i ethvert land i verden, ret til det.

Trin 6

Hvis du er en førsteklasses specialist inden for et interesseområde for Usbekistan, kan du også sende et andragende til dette lands præsident.

Anbefalede: