Hvad Arbejdsgiveren Lægger Vægt På Under Samtalen

Indholdsfortegnelse:

Hvad Arbejdsgiveren Lægger Vægt På Under Samtalen
Hvad Arbejdsgiveren Lægger Vægt På Under Samtalen

Video: Hvad Arbejdsgiveren Lægger Vægt På Under Samtalen

Video: Hvad Arbejdsgiveren Lægger Vægt På Under Samtalen
Video: En dagbog med forfærdelige hemmeligheder. Overgang. Gerald Durrell. Mystiker. Rædsel 2024, Kan
Anonim

Desværre kan selv gode specialister ofte ikke kun få et job på grund af forkert opførsel i interviewet og manglende evne til at give et positivt indtryk på arbejdsgiveren. Det er meget vigtigt at forberede sig til sådanne møder med stort ansvar, så de ender med succes.

Hvad arbejdsgiveren lægger mærke til under samtalen
Hvad arbejdsgiveren lægger mærke til under samtalen

Sådan får du et godt indtryk på en arbejdsgiver

Først og fremmest skal du passe på dit udseende. Tro ikke, at arbejdsgiveren ikke vil være opmærksom på dette. Hår, sko og tøj skal være upåklagelig. Hvis du har brug for tid til at rydde dig op, skal du komme 10 minutter tidligt.

Det tilrådes at finde ud af på forhånd, hvilken påklædningskode der er angivet i virksomheden, og følge den. Dette viser arbejdsgiveren, at du har nærmet dig problemet grundigt og forberedt dig godt.

De vil helt sikkert være opmærksomme på, hvornår du ankommer. Du skal ikke være for tidligt og tilbringe tid i trist ventetid på kontoret. Men på samme tid anbefales det ikke at komme for sent. Det tilrådes at ankomme 5 minutter inden interviewets start - dette er den mest passende mulighed.

Arbejdsgiveren vil helt sikkert være opmærksom på din kommunikationsstil. Hvis du i dit CV siger, at dine styrker inkluderer at være stressmodstandsdygtig, og ved interviewet rødmer du, snurrer en knap i fingrene eller stammer af spænding, vil arbejdsgiveren sandsynligvis drage uflatterende konklusioner for dig. Prøv at være rolig, og hvis du bekymrer dig for meget, skal du vælge et godt beroligende middel. Balance og omgængelighed spiller i dine hænder.

Hvad vurderes i interviewet

Det er vigtigt at være i stand til at kommunikere korrekt. Husk forretningsetikette. Kendskab, uhøflighed, slang, overdreven selvtillid, manglende respekt for samtalepartneren - alt dette vil tiltrække arbejdsgiverens opmærksomhed og blive en af grundene til, at ansøgeren ikke vil blive ansat. Hvis du accepterer denne tone i brevet, bliver du måske ikke engang inviteret til samtalen, da en dårligt sammensat besked ikke vil tiltrække virksomhedsrepræsentanters opmærksomhed.

Prøv at handle naturligt. Teatralitet eller endda dårligt skjult falskhed skjuler sig ikke for arbejdsgiverens øjne.

Under samtalen lægges der vægt på, hvilken grundlæggende viden og færdigheder en person har til arbejde. Tro ikke, at de vil tage dit ord for det: hvis en professionel taler til dig, vil han sandsynligvis stille flere spørgsmål direkte relateret til den stilling, som du ansøger om. Arbejdsgiveren vil være opmærksom på rigtigheden og tilliden til dine svar.

Arbejdsgivere lægger særlig vægt på erhvervserfaring og årsager til afskedigelse fra deres tidligere job. Hvis der var lange pauser fra arbejdet, kan dette også skabe interesse. Vær forberedt på at tale om disse emner og besvare alle spørgsmål.

Anbefalede: