Sådan Får Du Statsborgerskab I Malta

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Statsborgerskab I Malta
Sådan Får Du Statsborgerskab I Malta

Video: Sådan Får Du Statsborgerskab I Malta

Video: Sådan Får Du Statsborgerskab I Malta
Video: ВИЗА В ИРЛАНДИЮ | 7 фишек для самостоятельного оформления 2024, Kan
Anonim

Malta er en lille stat, men ganske attraktiv for at blive her for at bo. De resorts, der er kendt over hele verden, den engelsktalende befolkning og en høj levestandard tiltrækker dem, der ønsker at få statsborgerskab i republikken.

Sådan får du statsborgerskab i Malta
Sådan får du statsborgerskab i Malta

Nødvendig

Statsansøgning, pas, vielsesattest, fødselsattest, 3x4 fotos, fars vielsesattest, forældres ægteskabsattest

Instruktioner

Trin 1

Du kan få statsborgerskab i Malta, hvis du er gift med en statsborger i Malta. I dette tilfælde skal du ansøge om statsborgerskab efter 5 års ægteskab. Samtidig er en permanent tilstedeværelse i republikken ikke nødvendig.

Trin 2

Vedhæft dit pas, vielsesattest, fødselsattest med forældrenes navne, ID, hvis der er tre 3x4 fotografier til din statsborgerskabsansøgning. Ægtefælles dokumenter: pas, fødselsattest, fars fødselsattest, forældres ægteskabsattest.

Trin 3

Indsend en fælles skriftlig erklæring, der bekræfter, at du har været gift med hinanden i mindst 5 år. I så fald aflægger du en troskabsed til republikken og bliver statsborger i Malta. Hvis du er enke eller enkemand til en maltesisk statsborger, kan du også ansøge om statsborgerskab, forudsat at du har været gift i 5 år inden din ægtefælles død.

Trin 4

Køb en ejendom eller virksomhed på Malta. Efter 18 års ophold i staten kan du ansøge om statsborgerskab med permanent opholdsstatus.

Trin 5

Hvis dine forældre er statsborgere i Malta, kan du også få statsborgerskab. For at gøre dette skal du fremlægge et fødselsattest med angivelse af forældrenes navne, et ægteskabsattest for forældrene, et pas og et certifikat med datoen for erhvervelse af udenlandsk statsborgerskab. Send det krævede sæt dokumenter til den konsulære sektion på dit opholdssted eller til departementet for emigration og statsborgerskab på Malta.

Trin 6

Et adopteret barn (statsborgere på Malta) kan få statsborgerskab i Malta, hvis han på tidspunktet for adoption var mindre end 10 år gammel.

Anbefalede: