Sådan Omlægger Du En Retsmøde

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omlægger Du En Retsmøde
Sådan Omlægger Du En Retsmøde

Video: Sådan Omlægger Du En Retsmøde

Video: Sådan Omlægger Du En Retsmøde
Video: Politiet har (ikke) altid ret 2024, Kan
Anonim

De fleste moderne juridiske problemer løses i retten. Hvis du deltager i retsmødet, vil du helt sikkert modtage en indkaldelse. Det vil være et officielt dokument, der forklarer årsagen til dit fravær på arbejdspladsen. Imidlertid er det undertiden nødvendigt at omlægge en retsmøde til en anden dag.

Sådan omlægger du en retsmøde
Sådan omlægger du en retsmøde

Instruktioner

Trin 1

Hvis du af en god grund ikke kan møde op, skal du indgive en skriftlig andragende til retten, hvor sagen skal behandles. Sørg for at angive i din ansøgning:

- domstolens fulde navn

- deres efternavn, fornavn, patronym, proceduremæssige stilling i den aktuelle sag, bopælsadresse

- årsagerne til, at du anmoder om udsættelse af høringen

- en liste over dokumenter, der bekræfter dette faktum

- den periode, hvor du beder om at udsætte behandlingen af sagen.

Ansøgningen skal udskrives i to eksemplarer. Du efterlader et eksemplar i domstolens sekretariat, på det andet - der vil blive noteret, at ansøgningen er accepteret. Den anden kopi forbliver hos dig.

Andragendet kan også sendes via telegram til domstolens adresse.

Trin 2

Retsmødet kan automatisk udsættes, hvis vigtige deltagere i processen ikke vises uden en gyldig grund. På samme tid, hvis dette gentages flere gange, er det muligt at bringe denne side af retssagen til retten. I dette tilfælde udpeges retsmødet af dommeren til en ny dag. Fogderne beordres tvangsfuldstændigt for retten. Dette vil naturligvis også medføre udsættelse af mødet.

Trin 3

Mødet kan også udsættes i tilfælde af forsinkelse til slutningen af domstolens arbejdstid. I dette tilfælde kan dommeren også træffe en uafhængig beslutning om at udsætte fristen.

Trin 4

Derudover udsættes mødet automatisk, hvis en helligdag falder på den fastsatte dato, eller hvis en af deltagerne i processen ikke fik en “pligt” advokat gratis. I sidstnævnte tilfælde kan overvejelsestidspunktet udsættes til et senere tidspunkt for at gøre det muligt for den udnævnte advokat at gøre sig bekendt med sagsmaterialet sammen med den deltager, hvis interesser han repræsenterer.

Trin 5

Mødedatoen udsættes, hvis der er et forslag om at planlægge en høring en anden dag i tilfælde af at vente på svar på en advokat eller anmodning fra retten. Andragendet kan fremsættes både mundtligt og skriftligt.

Anbefalede: