Sådan Får Du Et Indlæg Om Statsborgerskab

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Indlæg Om Statsborgerskab
Sådan Får Du Et Indlæg Om Statsborgerskab

Video: Sådan Får Du Et Indlæg Om Statsborgerskab

Video: Sådan Får Du Et Indlæg Om Statsborgerskab
Video: Noor kan ikke få dansk statsborgerskab | Hvad tænker du om mig? 2024, Kan
Anonim

Indsatser om statsborgerskab for et barn i Rusland behandles i øjeblikket ikke. Bekræftelse af, at han er statsborger i Den Russiske Føderation, er det tilsvarende stempel på fødselsattesten. For at sige det skal du kontakte paskontoret på barnets registrering. Når en nyfødt statsborger i Den Russiske Føderation er registreret hos Federal Migration Service, påføres de automatisk fødselsattesten og et stempel på statsborgerskab.

Sådan får du et indlæg om statsborgerskab
Sådan får du et indlæg om statsborgerskab

Nødvendig

  • - pas fra forældre eller en af dem
  • - barnets fødselsattest
  • - besøg på paskontoret.

Instruktioner

Trin 1

Kontakt passkontoret på registreringsstedet for barnet eller en af hans forældre, som du skal registrere ham til, hvis du registrerer en nyfødt på bopælsstedet. Hvis forældrene til den nyfødte er registreret på samme adresse, er det nok at besøge nogen af dem med deres pas. Afhængigt af regionen kan paskontoret være placeret i ingeniørtjenesten i dit område eller en anden analog af de tidligere boligkontorer. I mange regioner kan du til dette også kontakte multifunktionelt center (MFC) for levering af offentlige tjenester og for eksempel i et antal distrikter i Moskva kun i MFC i dit område.

Trin 2

Bed om at besøge den anden forældres paskontor, hvis du registrerer en nyfødt, og du selv er registreret på forskellige adresser. Han bliver nødt til at fremvise et pas og give skriftligt samtykke til registrering, som skal certificeres af lederen af ingeniørtjenesten eller tilsvarende.

Trin 3

Giv pasofficeren et sæt nødvendige dokumenter.

Trin 4

Kom efter dokumenterne til tiden, besøg paskontoret, hvor de blev afleveret. Normalt skal du gå der om tre dage. Ved modtagelse skal du kontrollere, om fødselsattesten har et stempel, der angiver, at barnet er statsborger i Den Russiske Føderation.

Trin 5

Kontakt paskontoret på barnets registrering, hvis han af en eller anden grund hverken har et indlæg eller et stempel på statsborgerskabet.

Trin 6

Fortæl pasofficeren, at du skal sætte et stempel på statsborgerskabet i Den Russiske Føderation, præsentere dit pas, barnets fødselsattest og om nødvendigt andre dokumenter, f.eks. Om at få statsborgerskab.

Trin 7

Kom i god tid til en fødselsattest med et stempel på barnets statsborgerskab.

Anbefalede: