Sådan Returneres En Kirby Støvsuger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres En Kirby Støvsuger
Sådan Returneres En Kirby Støvsuger

Video: Sådan Returneres En Kirby Støvsuger

Video: Sådan Returneres En Kirby Støvsuger
Video: How to return a Kirby Vacuum 2024, Kan
Anonim

Returnering af Kirby-støvsugeren fra køberen er kun mulig, hvis der findes mangler i det specificerede produkt. Hvis der ikke er fejl, er det umuligt at returnere støvsugeren efter købet, da der pålægges en begrænsning af denne forbrugerret i forhold til sådanne varer.

Sådan returneres en Kirby støvsuger
Sådan returneres en Kirby støvsuger

At returnere varerne til sælgeren ved afsløring af visse kvalitetsdefekter er en umistelig ret for enhver køber, der er nedfældet i forbrugerbeskyttelsesloven. I de fleste tilfælde inden for den 14-dages periode, der er fastsat ved lov, kan forbrugeren returnere et produkt af høj kvalitet, der ikke passer ham i bestemte egenskaber, parametre eller egenskaber. Retten til at returnere varer af god kvalitet gælder dog ikke for støvsugere, da disse husholdningsapparater er inkluderet i en særlig liste over produkter, som regeringen for Den Russiske Føderation har fastlagt en restriktion for bytte eller returnering i fravær af nogen mangler. Kirby støvsugeren er et elektrisk husholdningsapparat, som kun giver dig mulighed for at returnere det, hvis der findes kvalitetsmangler.

Hvordan returnerer jeg en Kirby støvsuger af dårlig kvalitet?

Hvis forbrugeren finder kvalitetsdefekter i den købte Kirby støvsuger, har han i garantiperioden for dette produkt ret til at returnere det til sælgeren og erklære et af lovkravene. Så køberen kan kræve at udskifte produktet, eliminere dets mangler gratis, men oftest kræver forbrugerne tilbagelevering af hele det beløb, der er betalt for støvsugeren. Sælgeren er forpligtet til at imødekomme det relevante krav inden for ti dage fra datoen for dets præsentation. I tilfælde af en tvist skal sælgeren organisere en fælles inspektion af varens kvalitet med køberen, og hvis der fortsat er uenighed efter det, gennemføre og betale for en undersøgelse, som køberen også er inviteret til.

Hvordan returneres en støvsuger til sælgeren?

En forudsætning for at opfylde ethvert krav fra Kirby støvsugerkøberen er tilbagelevering af det mest dårlige produkt til sælgeren. Ved ansøgning skal forbrugeren skrive en særlig erklæring, der beskriver hans krav i forhold til en bestemt organisation, en individuel iværksætter, som produktet blev købt fra. Returneringen af selve varerne skal formaliseres ved en overførselshandling, hvoraf den ene kopi forbliver hos køberen. Derefter kan forbrugeren bruge applikationen med et tegn på, at den er accepteret og overførselshandlingen til tvangsmæssigt at returnere de betalte midler i retten, da sælgere ofte nægter at opfylde sådanne krav frivilligt.

Anbefalede: