Sådan Oprettes En Post I Instruktørens Arbejdsbog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Post I Instruktørens Arbejdsbog
Sådan Oprettes En Post I Instruktørens Arbejdsbog

Video: Sådan Oprettes En Post I Instruktørens Arbejdsbog

Video: Sådan Oprettes En Post I Instruktørens Arbejdsbog
Video: En container lastad med drömmar till Glumslöv - Postkodlotteriet 2024, April
Anonim

Optagelse i generaldirektørens arbejdsbog er vanskelig, fordi der ikke er enighed blandt specialister om, hvilket dokument der skal angives som grundlag: en ordre om udnævnelse til en stilling eller en beslutning fra grundlæggerne om at udpege en generaldirektør. Nogle angiver det første dokument, andre det andet og stadig andre begge.

Sådan oprettes en post i instruktørens arbejdsbog
Sådan oprettes en post i instruktørens arbejdsbog

Nødvendig

  • - form for arbejdsbog
  • - beslutningen fra grundlæggernes generalforsamling eller den eneste beslutning, hvis kun én, om udnævnelsen af den generelle direktør.

Instruktioner

Trin 1

Ellers er registreringen af ansættelse af leder af organisationen ikke forskellig fra at indtaste oplysninger om tilmelding til staten til enhver anden stilling. Organisationens fulde navn registreres som overskriften i kolonne 3 og, hvis tilgængelig, den forkortede en.

Posten tildeles et løbenummer, der strengt følger nummeret på det foregående, hvis det er tilgængeligt i dokumentet.

Datoen indtastes strengt i den kolonne, der er beregnet til det, i felterne reserveret til hver værdi. Dagen og måneden er angivet med to cifre, hvis nødvendigt sættes nul foran, året - fire.

Trin 2

I 3. kolonne indtastes teksten "Ansat til stillingen som generaldirektør (eller en anden titel på stillingen)". De, der foretrækker grundlæggernes beslutning (eller en grundlægger) som grundlag, foretrækker formuleringen "udpeget".

Trin 3

Da der ikke er noget enkelt synspunkt om, hvad man skal skrive i den sidste kolonne, er indholdet efter eget skøn. Muligheden synes at være universel, når begge dokumenter nævnes med nummer og dato for vedtagelse: både grundlæggernes beslutning og ordren. Det er ikke nødvendigt at stemple og underskrive for øjeblikket kun på afskedigelsesregistret. det selv. Han underskriver også ordren på sin udnævnelse som direktør. Og hvis han er den eneste grundlægger, udnævner han sig selv til stillingen.

Anbefalede: